Antoine Arnould

Als oprichter van zijn eigen bedrijf, deelt Antoine Arnould zijn passie voor de natuur met u en uw tuin.

Deze tuinarchitect brengt plezier in uw dagelijks leven, geeft uw tuin een extra dimensie en vormt uw tuin om tot iets levends…

Door zijn beroep heeft hij een voorliefde voor een smaakvolle aanleg. Hij heeft een oog voor realisaties die een schot in de roos zijn en verstaat de kunst om de natuur op zijn best te onthullen: door het te laten leven.

Uw project is uniek. En om het best aan uw verwachtingen tegemoet te komen, neemt Antoine Arnould de tijd om naar u te luisteren en u een passend advies te geven opdat uw tuin uw persoonlijkheid zou uitstralen.

Om uw tuinen te onderhouden, kan Antoine Arnould rekenen op een team enthousiaste, zorgvuldige en gemotiveerde medewerkers. Zijn verschillende teams zijn gespecialiseerd in de verschillende gebieden op vlak van tuinieren. Zij voeren met veel vakmanschap alle werken uit die van uw groene zone een verzorgde en wel overdachte tuin maken.

Hij improviseert graag en naargelang de seizoenen en zijn inspiratie, ontwikkelt hij zijn eigen stijl. Zijn leidraad : in harmonie met de natuur en haar ritme zijn

Antoine Arnould SPRL, de passie van een heel team.

A6

team

Jobs

Voortdurend op zoek naar nieuwe talenten bieden wij onze nieuwe medewerkers de mogelijkheid aan om nieuwe uitdagingen aan te gaan en verantwoordelijkheden op zich te nemen. Bent u georganiseerd, zorgvuldig, dapper? Bent u zoals wij een echte natuurliefhebber, wacht dan niet langer en stuur u ons uw curriculum vitae naar info@antoinearnould.be.